Overslaan en naar de algemene inhoud

Familieleerplatform

Op het nieuwe online leerplatform, het familieleerplatform, staan al onze online vormingen gebundeld. Ze staan gratis voor jou ter beschikking.

Klaar om erin te vliegen? Neem hier een kijkje!

Vorming

Voor vormingen in en voor organisaties, kan je bij ons terecht. Ons aanbod zorgt voor een inspirerende start of verdieping rond het samenwerken met familie, kinderen en naasten.

Lees meer over onze vormingsthema’s.

Coaching

Benieuwd hoe je de basiskennis kan implementeren in je organisatie? Op zoek naar een klankbord om te bepalen welke stappen je met je organisatie kan zetten?

Laat je coachen!

Met de ‘Familiereflex maken we een vertaalslag van de aanbevelingen uit de multidisciplinaire richtlijn rond het betrekken van naasten in de Geestelijke Gezondheidszorg. Het is een richtlijn die zorgverleners aanmoedigt én ondersteunt om familie meer te gaan betrekken bij het traject van hun cliënten.

De vormingen op ons online leerplatform, onze interactieve opleidingen en onze coaching trajecten integreren de aanbevelingen uit de MDR. Daarnaast is ook volgend gratis aanbod beschikbaar via de Familiereflex.

  • In onze infosessies en Q&Asessies maak je kennis met de aanbevelingen in de richtlijn.
  • Met de QuickScan beschik je over een tool om te reflecteren hoe jij/je team al werkt rond de Familiereflex.
  • In een implementatietraject krijg je ondersteuning bij de zoektocht naar concrete acties die jouw organisatie kan nemen om tot structurele en systematische verandering te komen op vlak van familiebeleid.

Zit je nog met een vraag?

Wil je samenwerken met het Familieplatform voor een lezing, toelichting op een studiedag of als onderdeel van een congres? Wil je een vorming volgens een ander format dan op onze website vermeld? Of wil je een adviesgesprek rond een specifieke vraag?
Voor deze en alle andere onbeantwoorde vragen kan je steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. We gaan graag in op jouw vraag en maken ook vormingen op maat.
Want naast en samen, staan we sterk.