Overslaan en naar de algemene inhoud

Welkom op het Familieleerplatform

Via dit platform verspreiden we een brede waaier aan kennis en methodieken in verband met het welzijn van familieleden en naastbetrokkenen.

Hieronder vind je ons aanbod van vormingen, die helemaal online doorgaan en op jouw tempo te volgen zijn. Interessante vorming gevonden? Inschrijven maar!

Happy learning!

 

 

Gratis

Basisvorming Familie (1u05min)

Familie is een belangrijke partner binnen de zorg. In deze basisvorming maak je kennis met de vier pijlers van een goed familiebeleid en krijg je heel wat inspiratie om met familie aan de slag te gaan.

Gratis

Basisvorming KOPP/KOAP (1u05min)

Deze basisvorming focust op de noden en aanpak van een soms nog onzichtbare groep naasten, nl. de kinderen; kinderen van ouders met een psychische - of afhankelijkheidsproblematiek, kortweg KOPP en KOAP.

Gratis

Verdiepende vorming: Met Kriebel op reis (1u50min)

Wil je aan de slag met de 'Met Kriebel op reis' koffer of rugzak? Dan is deze online vorming een echte must!

Gratis

Verdiepende vormingen Familiereflex (3u31min)

In deze verdiepende modules krijg je uitgebreidere informatie over specifieke thema's vanuit de multidisciplinaire richtlijn rond het betrekken van naasten in de Geestelijke Gezondheidszorg.

 

Volgde je al vormingen via het leerplatform?

Bekijk hier jouw overzicht:

Vormingsaanbod

Als Familieplatform organiseren we geregeld live workshops en events, zowel online als offline.
Ben jij ook gebeten om meer te leren over de verschillende topics die het thema familie en naasten rijk is? Neem zeker een kijkje op onze website voor aankomende vormingen.

X
X