Overslaan en naar de algemene inhoud

Online workshop: Veerkrachtig opgroeien met de LifeCity app

19feb12:0013:00Online workshop: Veerkrachtig opgroeien met de LifeCity app12:00 - 13:00(GMT+01:00) TypeOnline,Workshop

Evenement details

De LifeCity app is een gebruiksvriendelijke gesprekstool die gesprekken met kinderen tussen zes en twaalf jaar ondersteunt. Het gaat om gesprekken over thema’s die van belang zijn gebleken in het laten opgroeien van kinderen tot veerkrachtige volwassen personen. Het gesprek rond emoties, talenten, dromen, hulpbronnen, steunfiguren en belangrijke levensgebeurtenissen wordt gefaciliteerd doordat er gebruik wordt gemaakt van beelden, audio, metaforen en filmpjes. Als begeleider van kinderen ontmoet je kinderen in hun eigen (digitale) wereld, waardoor ze meer gemotiveerd zijn om in gesprek te gaan en regie te nemen.

De workshop zoomt in op een methodiek om met emotieregulatie aan de slag te gaan en op die manier te bouwen aan een rugzakje waarmee kinderen ook zelfstandig aan de slag kunnen gaan.

Workshop door Joke De Wilde, dr in de pedagogische wetenschappen en projectcoördinator LifeCity en LifeTree (FaITH), HOGENT 360° Zorg & Welzijn

Praktisch

Deze sessie kost 25 euro en vindt online plaats van 12u tot 13u. Je ontvangt enkele dagen op voorhand de deelname-link.

Je kan ook inschrijven voor alle zes de methodiekworkshops van dit voorjaar voor 125 euro (ipv 160). Meer informatie daarover vind je hier.

Tijd

12:00 12:00nm - 1:00nm(GMT+02:00)

Reserveer nu jouw plaats

Reserveer nu je plaats

Tickets zijn niet meer beschikbaar