Overslaan en naar de algemene inhoud

Online workshop: Op weg met Kriebel in interactie met ouders en gezinnen

16apr12:0013:00Online workshop: Op weg met Kriebel in interactie met ouders en gezinnen12:00 - 13:00(GMT+02:00) TypeOnline,Workshop

Evenement details

De methodieken verzameld in ‘Met Kriebel op reis’ zijn in de eerste plaats gericht op kinderen en jongeren. Verschillende van de materialen kunnen echter ook ingezet worden bij de begeleiding van ouders of van gezinnen.

Maar hoe doe je dat? Welke methodieken zijn geschikt voor ouders zelf? Of welke methodieken kan je aan ouders laten zien om met hun kinderen zelf te gebruiken?

Daarop wordt in deze workshop gefocust. Met praktijkvoorbeelden en tips nemen Inez en Ellen je mee doorheen het materiaal van ‘Met Kriebel op reis’.

De ruime praktijkervaring van Inez en Ellen binnen DAGG-CGG en CAD Limburg, en hun expertise vanuit KOPP-OP?! en netwerk Ligant zal jullie doorheen deze workshop inspireren.

Praktisch

De sessie kost 25 euro en gaat online door van 12u tot 13u. Je ontvangt enkele dagen voor de workshop een deelname-link in je mailbox.

Deze workshop maakt deel uit van een reeks van 6 KOPP methodiekenworkshops. Je kan voor de hele reeks inschrijven aan het voordeeltarief van 125 in plaats van 160 euro.

Tijd

12:00 12:00nm - 1:00nm(GMT+02:00)

Reserveer nu jouw plaats

Reserveer nu je plaats

Tickets zijn niet meer beschikbaar