Overslaan en naar de algemene inhoud

Online workshop: Speelse inspiraties in online hulpverlening aan kinderen

17feb11:3013:00Online workshop: Speelse inspiraties in online hulpverlening aan kinderenDoor Sabine Vermeire – Interactie Academie11:30 - 13:00 TypeOnline,Workshop

Evenement details

Familieplatform stelt op deze eerste methodiekworkshop van 2022 graag eerst hun werking aan u voor, hun (KOPP-)aanbod, en de overige sprekers van het programma dit voorjaar. Vervolgens komt Sabine Vermeire van de Interactie-Academie aan het woord.

 

In deze tijden lijkt samen spreken, spelen en doen met kinderen in multi-stress-contexten en hulpverlening zwaar ingeperkt. Een vraag die ons bezig houdt is hoe we toch online aansluiting met hen kunnen houden en onze speelsheid niet verliezen. Sabine Vermeire demonstreert een aantal creatieve werkwijzen om online de problemen op een behapbare wijze op de agenda te zetten en te exploreren. We geven enkele handreikingen om de ouders of begeleiders bij dit gesprek te betrekken en samen een weg te vinden.

Houd indien mogelijk kleurstiften, koffielepeltjes en suikerklontjes, legoblokken … bij de hand en proef even mee van de mogelijkheden.

Praktisch

De sessie kost 20 euro. Je kan ook inschrijven voor alle zes de methodiekworkshops van dit voorjaar voor 95 euro. Meer informatie daarover vind je hier.

Tijd

11:30 - 13:00

Reserveer nu jouw plaats

Reserveer nu je plaats

Tickets zijn niet meer beschikbaar